Over Giardino di Roma

Sicilië een stukje dichterbij!

Welkom bij La Giardino di Roma, al meer dan 24 jaar een gevestigde waarde in hartje Gent .
Destijds openden de twee Siciliaanse broers, Salvatore en Peppuccio Gandolfo, de deuren naast het vermaarde café Hotsy Totsy. Ze dachten er even aan het restaurant La Dolce Vita te noemen. Maar alle wegen leiden naar Rome, dus speelden de broers op veilig.
Deesdaags is het dochter Samantha, die met de hulp van haar ouders Salvatore en Anna, het gezellige restaurant verder uitbaat.
Nog altijd staat de passie en liefde voor de traditionele Italiaanse keuken bij het familierestaurant centraal.

In de half-open keuken worden de gerechten dagelijks met zorg klaargemaakt, dit met typische Italiaanse kwaliteitsproducten. Naast pizza’s en verse pasta biedt de kaart ook een uitgebreide keuze aan zowel vlees-en visgerechten. Een eenvoudige presentatie legt de focus op de smaak. Onze wijnkaart is een selectie van de betere Italiaanse wijnen, speciaal voor u geselecteerd.

U kunt bij ons terecht voor een gezellige en intieme middag of avond uit. Het restaurant is ook een uitstekende keuze voor een zakendiner of -lunch waar u altijd gastvrij wordt ontvangen. Het karakteristieke interieur heeft een eigentijdse inrichting waar het rustig vertoeven is. Wij kijken er alvast naar uit om u culinair te verwennen op zijn Italiaans!